Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar

Rupa Barcelona

RUPA surt del convencional i aposta per una selecció del producte per seduir als seus clients. Situada al carrer Còrsega de Barcelona, a la frontera d'un dels circuits comercials més importants de la ciutat, ofereix una experiència de compra personalitzada, tranquil·la, sense preses i amb el consell d'unes assessores amb llarga experiència en vestir a les persones. Tot això garanteix que el client quedi sempre satisfet per la seva compra.

La selecció de peces de roba reflecteix perfectament el moment actual pel què travessa la moda, moment en el qual les persones ja no s'identifiquen amb una determinada firma si no que utilitzen la moda d'una forma transversal i eclèctica en busca de la seva pròpia identitat.

A RUPA sumem més d'una dècada d'experiència en totes les fases del procés comercial de la moda i la posem a disposició del nostre públic de Barcelona i l'ampliem a través del portal online a tot el país.