Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar

Condicions d'Ús i Contractació

INTRODUCCIÓ


El present document, juntament amb els restants que conté aquesta pàgina web, www.rupabarcelona.com (en endavant, aquest lloc web), estableix les condicions per les quals es regeix l'ús de la mateixa i la compra dels productes oferts, és per això que ha de llegir amb atenció aquestes Condicions d'Ús i Contractació, la nostra Política de Cookies i la nostra Política de Privacitat abans de l'ús d'aquest Lloc Web.
En fer ús d'aquest lloc web o fer una comanda a través de la mateixa, vostè consenteix a quedar vinculat per aquestes Condicions, així com per les nostres Polítiques de Protecció de Dades, per la qual cosa si no està d'acord amb les mateixes, no faci ús d'aquest Lloc Web.
Les presents Condicions podrien ser modificades, pel que és la seva responsabilitat llegir-les periòdicament, ja que les Condicions vinculants seran les vigents en el moment d'ús d'aquest lloc web, o si no, en el moment de realització de la comanda.
Si teniu dubtes sobre qualsevol aspecte d'aquests Termes i Condicions, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres abans de fer una compra perquè puguem aclarir la seva consulta.
El contracte podrà formalitzar-se, a elecció seva, en qualsevol dels idiomes en què les Condicions estan disponibles en aquest Lloc Web.1 - TITULARITAT DEL LLOC WEB


1.1. El titular i propietari del lloc web www.rupabarcelona.com és la companyia Ofelius and Pelaius, SL (en endavant RUPA), amb domicili social al carrer Enric Granados nº 121  4º 2ª, de Barcelona i amb NIF: B-67023069. Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, al Llibre 45975, Foli 104, Full B 505682, Inscripció 1ª.

1.2. Per a qualsevol comunicació efectiva amb el titular d'aquest lloc web pot dirigir-se a l'adreça de correu electrònic info@rupabarcelona.com.2 - ACCEPTACIÓ DE LES CONDICIONS D'ÚS


2.1. La utilització d'aquest lloc web li atribueix la condició d'usuari d'aquest Lloc Web (d'ara endavant, "l'Usuari") i implica l'acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal en la versió publicada pel titular en el moment mateix en què l'Usuari accedeixi a aquest lloc web. En conseqüència, l'Usuari ha de llegir atentament el present avís legal en cadascuna de les ocasions en què es proposi utilitzar aquest lloc web, ja que pot ser modificat.

2.2. RUPA es reserva el dret de modificar les condicions d'ús d'aquest Lloc Web, de manera que és obligació de l'usuari revisar periòdicament les mateixes.

2.3. Les presents Condicions Generals d'Ús, no exclou la possibilitat que determinats serveis d'aquest lloc web, per les seves característiques particulars, siguin sotmesos, a més, a unes condicions particulars d'ús, les quals, en tot cas, podran ser consultades per l'Usuari abans de la seva activació.

2.4. Si l'Usuari tingués algun motiu de queixa en que el seu origen es trobi en les transaccions amb RUPA, haurà de notificar posant-se en contacte amb el nostre servei d'atenció al client, preferiblement per correu electrònic. En aquest sentit i pel que fa a les comunicacions, mitjançant l'ús d'aquest Lloc Web, l'Usuari accepta que la major part de les comunicacions siguin electròniques o penjant avisos en la pròpia web. A efectes contractuals, vostè consenteix a usar aquest mitjà electrònic de comunicació i reconeix que tot contracte, notificació, informació i altres comunicacions que li enviem de forma electrònica compleixen amb els mateixos requisits legals de ser per escrit.

2.5. RUPA s'ocuparà de la seva queixa a la major brevetat i ho gestionarà amb l'objecte d'oferir a l'Usuari una solució.3 – OBJECTE


3.1. Aquest lloc web té com a objecte posar a la venda al públic en general els productes que comercialitza l'empresa, principalment roba, calçat i complements.

3.2. RUPA podrà, sempre en funció del desenvolupament i l'evolució dels seus productes i serveis, ampliar o modificar aquest lloc web, incloent o substituint nous serveis, activitats o continguts.

3.3. En fer ús d'aquest lloc web i realitzar comandes a través d'ell, es compromet a:

3.3.1. Fer ús d'aquest lloc web únicament per realitzar consultes o comandes legalment vàlids.

3.3.2. No realitzar cap comanda falsa o fraudulenta. Si raonablement es pogués considerar que s'ha fet una comanda d'aquesta índole estarem autoritzats a anul·lar-la i informar a les autoritats oportunes.

3.3.3. Facilitar-la seva adreça de correu electrònic, adreça postal i / o altres dades de contacte de forma veraç i exacta. Així mateix, consenteix que podem fer ús d'aquesta informació per posar-nos en contacte amb vostè si és necessari.4 – MENORS D’EDAT


Els menors de 18 anys només poden utilitzar els nostres serveis amb el consentiment previ dels seus pares o tutors.5 - DISPONIBILITAT DELS PRODUCTES


Totes les comandes dels productes estan subjectes a la disponibilitat dels mateixos. En aquest sentit, si es produeixen dificultats quant al subministrament de productes o si no queden articles en estoc, els hi ho comunicarem el més aviat possible, reemborsant qualsevol quantitat que pogués haver abonat.6 - PROCEDIMENT DE CONTRACTACIÓ


6.1. Formalització de la compra.

6.1.1. Aquestes condicions generals de contractació són aplicables per a les compres efectuades entre els Usuaris i RUPA que ven els seus productes a través d'aquest Lloc Web.

6.1.2. RUPA confirmarà la disponibilitat i compra del producte a l'Usuari al correu electrònic facilitat per aquest en un termini no superior a vint-i-quatre hores. Aquest correu electrònic de confirmació d'enviament equival a una acceptació per part de RUPA de la seva oferta de compra d'articles.

6.1.3. Si es descobreix un error en el preu dels béns que vostè hagi sol·licitat, l'informarem el més aviat possible. Si l'error es descobreix abans de la recepció de la confirmació de l'enviament, cancel·larem i tornarem la seva comanda.

6.1.4. Vostè ha de comprovar, tan aviat com sigui possible, que els detalls del correu electrònic de confirmació són correctes i haurà d'imprimir i conservar una còpia per als seus arxius.

6.1.5. Vostè ha de tenir una única adreça de correu electrònic per utilitzar en aquest Lloc Web.


6.2. Preu.

6.2.1. El preu dels productes serà el que s'estipuli en cada moment en aquest lloc web, excepte en cas d'error manifest. Si descobríssim algun error en el preu d'algun dels productes que l'Usuari ha encarregat, l'informarem el més aviat possible i li donarem l'opció de reconfirmar la seva comanda al preu correcte o bé anul·lar-la. Si no aconseguim posar-nos en contacte amb vostè, la comanda serà cancel·lada i se li reemborsaran íntegrament les quantitats abonades.

6.2.2. No estem obligats a subministrar cap producte al preu inferior incorrecte malgrat haver-li enviat la confirmació d'enviament, si l'error en el preu és obvi i inequívoc i hagués pogut ser reconegut fàcilment per vostè.

6.2.3. Tots els preus dels productes s'indicaran en euros indicant els impostos aplicables en cada cas, i inclouen l'IVA .

6.2.4. Els preus poden canviar en qualsevol moment, però els canvis no afectaran a les comandes respecte dels quals hàgim enviat confirmació.

6.2.5. Els preus dels productes no inclouen les despeses d'enviament.


6.3. Pagaments

6.3.1. Un cop l'Usuari hagi seleccionat tots els articles que vol comprar, aquests s'hauran afegit a la seva cistella i el pas següent serà tramitar la comanda i efectuar el pagament. Per a això hauran d'omplir i comprovar la informació que en cada pas se sol·licita.
L'Usuari haurà de fer el pagament a RUPA de la totalitat de l'import de les mercaderies comprades abans que aquestes s'expedeixin. No s'acceptarà el pagament parcial dels béns o serveis.

6.3.2. L'Usuari podrà realitzar el pagament de les compres realitzades a través dels mitjans que RUPA posi a la seva disposició en aquest Lloc Web tal com s'indica en l'apartat del procés de compra. En qualsevol cas es tractarà de sistemes que garanteixin la seguretat del pagament.

6.3.3. RUPA es reserva el dret a utilitzar mitjans de pagament electrònics de tercers i/o institucions financeres per gestionar els pagaments realitzats pels Usuaris a través d'aquest lloc web, en col·laboració amb els proveïdors de mitjans de pagament.

6.3.4. RUPA no té accés a les dades bancàries vinculats als mitjans de pagament dels usuaris i no coneix ni registra aquestes dades durant l'operació de pagament, a excepció del compte bancari de l'Usuari en el cas que el mitjà de pagament que se seleccioni sigui la transferència bancària.

6.3.5. RUPA no és responsable de les comissions o despeses (com els serveis de sobregir, comissions per finançament o similar) addicionals incorregudes i suportats pel client com a resultat de la comanda dels productes.


6.4. Termini i despeses d'enviament i lliurament.

6.4.1. Sense perjudici del que s’estableixi respecte a la disponibilitat dels productes i llevat que es produeixin circumstàncies extraordinàries, les comandes s'enviaran en un termini màxim de 2 dies laborables. Si ho desitja, i mitjançant un suplement del que serà degudament informat, es pot sol·licitar un lliurament al dia següent hàbil. Per un lliurament al dia següent hàbil, les comandes s'han de fer abans de les 15:00 hores del dia hàbil anterior. RUPA no pot oferir lliuraments per al dia següent a comandes realitzades durant els caps de setmana o festius. Totes les entregues per al dia següent estan subjectes a disponibilitat d'existències, la localització del lliurament i capacitat de logística.

6.4.2. No obstant el que s’indica, podrien produir retards en els lliuraments, ja que aquests es realitzen a través de tercers, depenent de l'esdeveniment de circumstàncies no previstes o de la zona de lliurament. Els lliuraments es realitzaran aproximadament entre les 8 i les 18 hores. En tant ens sigui possible, l'avisarem del moment aproximat de lliurament.

6.4.3. Si ens resulta impossible realitzar el lliurament de la comanda a l'Usuari, la comanda serà retornat al magatzem. En aquest cas l'Usuari s'haurà de posar en contacte amb nosaltres pels mitjans anteriorment establerts a l'efecte d'indicar-li com fer perquè la comanda li sigui enviada de nou. Si no ha a de ser al lloc de lliurament a l'hora convinguda, li preguem que es posi en contacte amb nosaltres per convenir el lliurament un altre dia.
En el cas que transcorreguts dos intents des de que la seva comanda estigui disponible per al seu lliurament, aquesta no hagi estat lliurada per causes no imputables a nosaltres, entendrem que vol desistir del contracte i el considerarem resolt. En aquest cas els béns seran automàticament retornats a RUPA i l'Usuari serà responsable de totes les despeses de lliurament incorregudes. Se li reemborsarà les despeses completes menys les despeses de lliurament indicades.

6.4.4. En el cas d'haver optat per la modalitat de lliurament a la botiga, la seva comanda podrà ser lliurada a la botiga abans dels terminis indicats en aquest Lloc Web. A aquests efectes, li podrem informar de la disponibilitat i un cop la comanda hagi estat preparada, ens posarem en contacte amb vostè per informar-li que pot passar a recollir-la. La comanda podrà ser recollida personalment, en aquest cas haurà d'exhibir el número de la comanda i el DNI.

6.4.5. Els lliuraments no poden ser desatesos i no podrem deixar les seves mercaderies en un altre lloc que no sigui l'adreça indicada en la documentació de lliurament, llevat que l'Usuari pacti amb l'empresa de transport la recollida en un altre punt de lliurament.7 - DEVOLUCIONS


7.1. Les comandes es poden cancel·lar sense cap cost fins al moment del enviament. RUPA reemborsarà els imports abonats per l'Usuari en el termini de set dies pel mateix mitjà de pagament que es va fer el pagament. Si les mercaderies han estat enviades des dels magatzems de RUPA, però encara no se li han lliurat, li retornarem el valor d'ordre original íntegrament, menys les despeses directes incorregudes incloent (però no limitats a) els costos de transport involucrats.


7.2. Desistiment.

7.2.1. L'Usuari podrà desistir lliurement del contracte de compravenda, sense indicació dels motius, dins el termini de catorze (14) dies naturals següents a la data de recepció del producte. La data del resguard acreditatiu del lliurament del producte servirà a efectes d'inici del còmput del termini de catorze (14) dies citat.

7.2.2. Per exercir el seu dret de desistiment, l'Usuari ha de comunicar-ho a l'adreça de correu electrònic info@rupabarcelona.com, indicant a efectes d'identificació i gestió, el correu electrònic utilitzat per a la compra i el número de comanda. RUPA respondrà a l'Usuari especificant les instruccions precises per a l'exercici del dret de desistiment.

7.2.3. L'Usuari haurà de retornar el producte en perfecte estat de conservació, així com les etiquetes que acompanyen al mateix indicatives del preu, talles, etc. L'Usuari serà responsable de qualsevol desperfecte, dany o perjudici sofert pel producte en aquest procés.

7.2.4. RUPA efectuarà el reemborsament de l'import del producte, incloent les despeses d'enviament però no els de devolució, si s’escau, a través del mateix mètode de pagament usat per l'Usuari per a l'adquisició del producte en el termini màxim de CATORZE (14) dies naturals a partir de la verificació del correcte estat del producte enviat per l'Usuari a RUPA.

7.2.5. RUPA no admetrà la devolució de cap producte que pateixi deterioraments atribuïts a l'Usuari.

7.2.6. La devolució del producte s'ha de fer en el seu embalatge d'origen i en perfecte estat, és a dir, no malmès o embrutat per l’Usuari i serà enviat al lloc indicat per RUPA en les instruccions donades a l'Usuari. Així mateix, l'embalatge s’haurà d'identificar de manera completa i integra a fi de conèixer qui és el remitent. Després d'examinar el producte li comunicarem si té dret al reemborsament de les quantitats abonades. Vostè assumirà el cost i risc de retornar-nos els productes.


7.3. Devolucions de productes defectuosos.

7.3.1. Sempre es fa tot el possible perquè les mercaderies es lliurin en perfecte estat, però si en el moment del lliurament vostè considera que el producte no s'ajusta al que estipula el contracte, s'haurà de posar en contacte amb nosaltres de forma immediata a través del correu electrònic info@rupabarcelona.com, o mitjançant trucada telefònica en què li indicarem la forma de procedir. És per això que les mercaderies han de ser revisades en el moment del lliurament, deixant constància al missatger dels danys observats. Podrà retornar el producte a la botiga o lliurant-lo a un missatger que enviarem al seu domicili o enviant-lo vostè a l'adreça que consta en el número de comanda.

7.3.2. Sense perjudici d'allò establert anteriorment i en el cas improbable que les seves mercaderies resultin malmeses recollirem i substituirem el producte. Les reclamacions s'han de fer durant les 24 hores posteriors a la recepció de les mercaderies.

7.3.3. Un cop rebut el producte, procedirem al seu examen i li comunicarem per correu electrònic dins d'un termini raonable si és procedent el reemborsament o la substitució del mateix (si s’escau). Tot això s'ha de fer el més aviat possible, i en qualsevol cas, dins dels 14 dies següents a la data en què enviem el correu electrònic.

7.3.4. Les quantitats pagades a RUPA per l'adquisició d'algun producte que presentin alguna tara o defecte reconegut per nosaltres, els seran reemborsades íntegrament, incloses les despeses de lliurament incorregudes per lliurar-li l’article i els costos realitzats per vostè per a la seva devolució. La devolució s'efectuarà en el mateix mitjà de pagament que es va utilitzar per pagar la compra.8 – RESPONSABILITAT


No s'accepta cap responsabilitat per qualsevol cost incorreguts com a conseqüència de retards en els lliuraments o lliuraments de productes incorrectes o que no arribin.9 - DEFECTES DE FABRICACIÓ


9.1. Tots els nostres productes són fabricats amb els més alts estàndards possibles, però, en alguns casos estranys pot haver-se produït un error. En aquest cas, ens ocuparem de la qüestió al més aviat possible i de conformitat amb els seus drets legals i, en la mesura permesa per la llei.

9.2. És important comprovar cada article per assegurar-se que vostè té el producte adequat i verificar si falta o aquest està malmès. Si observa que falta alguna peça, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres immediatament.

9.3. Es posa la màxima cura possible per assegurar que les imatges i colors que es mostren a la web són una representació exacta dels productes que subministrem. El color dels productes pot variar lleugerament del que es mostra a la pàgina web a causa de les limitacions del programari de navegació i monitors.10 - PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL


10.1. RUPA és titular dels drets de propietat intel·lectual i industrial i ha obtingut les autoritzacions o llicències corresponents per a la seva explotació sobre el nom de domini, les marques i signes distintius i qualssevol continguts publicats en aquest lloc web.

10.2. Mitjançant el present document no es cedeix cap dret de propietat intel·lectual o industrial sobre aquest lloc web ni sobre cap dels seus elements integrants, quedant expressament prohibit a l'Usuari la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública, posada a disposició, extracció, reutilització, reenviament o la utilització de qualsevol naturalesa per qualsevol mitjà o procediment, de qualsevol d'ells, llevat dels casos en què estigui legalment permès o sigui autoritzat pel titular dels corresponents drets.
L'Usuari haurà de respectar en tot moment tots els drets de propietat intel·lectual i industrial sobre els continguts d'aquest Lloc Web. L'ús no autoritzat dels continguts d'aquest Lloc Web pot suposar la violació de la legislació sobre propietat intel·lectual o industrial i d'altres lleis aplicables.

10.3. Els continguts d'aquest Lloc Web, incloent dissenys, text, imatges i codi font (en conjunt referits com el "Contingut"), estan protegits per drets de propietat intel·lectual i industrial.

10.4. De cap manera el contingut es podrà utilitzar, reproduir, copiar o transmetre cap manera sense el permís previ, escrit i explícit del titular.

10.5. RUPA és una marca titularitat de la Roca de l'Arbre, S.L.11. PROTECCIÓ DE DADES I COOKIES


11.1. Tots els Usuaris es comprometen a complir amb la política de privacitat d'aquest lloc Web d'acord amb el que estableix l'apartat següent: http://www.rupabarcelona.com/politica-privacitat

11.2. Així mateix, aquest Lloc Web utilitza cookies pròpies i de tercers:    http://www.rupabarcelona.com/politica-cookies12 - EXONERACIÓ DE RESPONSABILITAT


12.1. Els enllaços continguts en aquest Lloc Web de RUPA poden dirigir a llocs web de tercers. RUPA els incorpora per facilitar la navegació de l'Usuari, en cap cas assumeix cap responsabilitat pel contingut, la informació o els serveis que poguessin aparèixer en aquests llocs, que tindran exclusivament caràcter informatiu i que en cap cas impliquen cap relació entre el citat tercer i RUPA.

12.2. RUPA posa la màxima diligència en la implementació de mesures de seguretat, però no assumeix cap responsabilitat en relació a la custòdia i bon ús de les contrasenyes per accedir a aquest lloc web, que seran responsabilitat exclusiva de l'Usuari.

12.3. No ha de fer un ús indegut d'aquest lloc web mitjançant la introducció en la mateixa de virus, troians, cucs, bombes lògiques o qualsevol altre programa o material tecnològicament perjudicial o nociu. Tampoc tractarà de tenir accés no autoritzat a aquest lloc web, al servidor en què aquesta pàgina es troba allotjada o a qualsevol servidor, ordinador o base de dades relacionada amb aquest lloc web. Així mateix es compromet a no atacar aquest lloc web a través d'un atac de denegació de servei o d'un atac de denegació de servei distribuït.

12.4. L'incompliment del indicat en el punt anterior comportarà la posada en coneixement d'aquestes actuacions a les autoritats competents perquè imposin les sancions de qualsevol índole previstes en la legislació vigent i cooperarem amb les autoritats per descobrir la identitat de l'atacant.

12.5. No serem responsables de qualsevol dany o pèrdua que sigui conseqüència d'un atac de denegació de servei, virus o qualsevol programa o material tecnològicament perjudicial o nociu que pugui afectar al seu ordinador, equip informàtic, dades o materials com a conseqüència de l'ús d'aquest lloc web o de la descàrrega de continguts de la mateixa als que aquesta redireccioni.13. FORCES EXTERNES


RUPA es reserva el dret d'ajornar la data de lliurament, de cancel·lar el contracte o reduir el volum dels béns sol·licitats pel comprador quan es produeixin circumstàncies que es trobin fora del seu control raonable, enunciant com a tals, actes de força major, accions governamentals, guerres o emergències nacionals, vandalisme, commoció civil, incendis, explosions, inundacions, de nevada, epidèmies, tancaments patronals, vagues o altres conflictes laborals, restriccions o retards que afectin les companyies o incapacitat o retard en l'obtenció de materials adequats o apropiats, sense perjudici d'altres que no és troben enumerats amb anterioritat. En aquests supòsits, les obligacions de les parts quedaran suspeses durant el temps en què duri la causa de Força Major.14 - LEGISLACIÓ i JURISDICCIÓ APLICABLE
Qualsevol controvèrsia sorgida de la interpretació o execució en relació amb la validesa, interpretació, compliment o resolució del present contracte es sotmetrà a la Jurisdicció i Competència dels Jutjats i Tribunals de la Ciutat de Barcelona, amb renúncia al fur que pogués correspondre a l'Usuari, sempre que la legislació aplicable així ho permeti.